Pride Art i Second Life

Hild Evergarden er utnevnt til ambassadør for Pride Art i Second Life. Hun har til oppgave å knytte internasjonale kontakter og utforske mulighetene for å skape og stille ut skeiv kunst i den virtuelle verden. Second Life ble startet i 2003 av Linden Lab og er en virtuell verden på Internett med omtrent en halv million deltakere fra hele verden som møtes i form av avatarer. Alt innhold i Second Life er skapt av deltakerne selv, noe som betyr at verden tiltrekker seg mange kreative og kunstneriske mennesker. Det er et rikt og spennende kulturliv med mange forskjellige uttrykk, fra mainstream til banebrytende subkulturer av forskjellige slag. I løpet av alle disse årene har det vært en stor andel skeive som har søkt på Second Life, og det er alt fra dans, klubber og dating til festivaler og ressurssentre for LHBT-personer. Kunstscenen spenner over et stort antall små og store gallerier og klubbscener for store årlige arrangementer.

Hild har bodd som kvinne i Second Life siden 2005. «Jeg var en mann i to dager til jeg skjønte at jeg kunne velge kjønn og uttrykk fritt og at jeg heller ville være kvinne. Det var totalt livsforandrende for meg, og siden har det vært en utforskningsreise i både den virtuelle og fysiske verden. Det er en stor ære å representere Pride Art in Second Life, som har betydd så mye for meg gjennom årene, ”sier Hild.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more