Torsken kunstfestival

Torsken kunstfestival er en lokal kunstfestival på Torskeholmen i Grimstad. Vi deler magiske kunstopplevelser til og i byen. Formålet er å skape levende møter mellom publikum og kunstnere, og vi vil bruke byrommet og Torskeholmen til dette lørdagen 14. august.

Festivalprogrammet består av 25 involverte kunstnere fra Grimstad og omegn, samt noen nasjonale innslag. Her kan du se blant annet poesi med utdrag fra boken «Deretter» av Endre Ruset og Harry Man, videokunst med Anne-May Fossnes, Butoh dans med Sonja Salkowitch, billedkuunst med Tove-Mari Odderdal og musikk med Rural Tapes. Festivalen samarbeider med uterestauranten Syden hvor det fremføres 3 danseforestillinger, et kunstband og DJ. 

Program på og utenfor Syden på Torskeholmen:
14:00 BAKLENGS, performance / Kari Vierli alle
14:45 IMPULS, barneforestilling av, for og med barn/Tove-Elena Nicolaysen og Sara Røisland Torsvik barn
15:15 Workshop for barn v/ Tove-Mari Odderdal barn
16:30 Sinnataggen og Nedsnakker’n, boklansering og foredrag v/ Heidrun Sangvik ungdom
18:00 Minor, dans v/ Gina Aas Vissheim & Kristine Beitohaugen alle
18:30 Die Erste Heimat dans v/ Signe Alexandra Domogalla alle
20:00 Dromedar kunstband aldersgrense 20
20:30 DJ Tomas aldersgrense 20
Pop-up forestilling «852 HERTZ» av Tove-Elena Nicolaysen, med lydbilde av Margrét Brynjarsdottir og Line Jørgensen.

Mellom 15:00 og 18:00 får 10 og 10 publikummere mulighet til å oppleve kunst av 10 kunstnere fra ulike felt.

Kunstnere: Arne Kjelsrud Mathisen, Tove-Mari Odderdal, Endre Ruset&Harry Man, Tony Higgins, Anne May Fossnes, Elemdin Zunic, Anastasia Hoff, Mari Woll og Sonja Salkowitsch I tillegg vil det interaktive kunstprosjektet Paint the World foregå ute på Torskeholmen under hele festivalen med Alexandra Koren, dette er gratis og tilgjengelig for alle.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more