Pride Art goes international

Pride Art er med å bygge opp skeiv kunstformidling internasjonalt .

Som Pride Arts leder er Frederick engasjert i et råd for å bygge opp Pride Art i København, hvor den aller første skeive utstillingen var i Norden i 1983, og hvor «Nordiske homofile kunstnere» startet, som senere ble opphavet til Pride Art i Norge i 1985 med utstillingen Natt&Dag. Nå hjelper Pride Art København Pride med å bygge opp Pride Art på nytt der.

«Pride Art – a queer space for expression skal være en udstillingsplatform for danske, færøske og grønlandske billedkunstnere, som arbejder med LGBTQIA+ erfaringer i deres praksis. Udstillingsplatformen vil blive etableret i et stort telt og indeholde en kommerciel censoreret udstilling, talks, performances og screenings produceret af vækstlaget og veletableret LGBTQIA+ billedkunstnere i forbindelse med Copenhagen Pride Week fra den 15.-21. august 2022.»

Det samlede advisory board består af følgende:

– Kunstnerduo Kirsten Astrup og Maria Bordorff

– Billedkunstner Anna Aagaard Jensen

– Museumsdirektør for KØN Gender Museum Denmark Julie Rokkjær Birch

– Kunstkritiker Bente Scavenius

– Leder af Pride Art Norge Frederick Lucius Nathanael

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more