Open Call for Wunderkammer

Fjorårets Wunderkammerutstilling ble en suksess, og 126 kunstnere stilte ut 584 kunstverk til 10000 besøkende i løpet av 10 dager. Nå åpner vi søknadsportalen for årets utstilling! Vi håper enda flere ønsker å stille ut med oss i år. Det står utfyllende informasjon om søknadsprosessen i søknadsportalen som vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom, men her kommer et litt viktig informasjon:

(English summary below)

SØKNADSFRIST: 01. MAI
ALLMØTE FOR REGISTRERTE KUNSTNERE: 11. MAI
REGISTRERING AV KUNST: 15. MAI – 15. JULI
WUNDERKAMMER: 07. OKTOBER – 16. OKTOBER

For å melde seg på må man være medlem i Pride Art. Siden dette er en frivilligutstilling, forplikter kunstnerne seg til å bidra med oppgaver som for eksempel rigging og nedrigg, og ta vakter under utstillingsperioden. Du må også selv kunne levere kunsten du vil stille ut til utstillingslokalene på DOGA.

Pride Art ønsker å lage en så åpen, mangfoldig og skeiv kunstutstilling som mulig, og vi stiller profesjonelle, amatører og nybegynnere på lik linje. Vi ønsker alle typer kunst velkommen!

Les mer og følg instruksjonene her: https://www.deltager.no/event/WUNDERKAMMER2022#init

You can now apply to exhibit at Wunderkammer 2022! There is extensive information written about the application process through the link, but here’s some important dates:

APPLICATION DEADLINE: 01. MAY
ZOOM MEETING FOR REGISTERED ARTISTS: 11. MAY
REGISTRATION OF ART: 15. MAY – 15. JULY
WUNDERKAMMER: 07. OCTOBER – 16. OCTOBER

Every artist is required to do volunteer work during the exhibition, participating in riggin, running and down-rig at the end of the exhibition. We strive to create an open and inclusive queer art exhibition, and encourage professionals, amateurs and beginners to apply all alike. Every kind of art is very welcome!

(Illustrasjon: Hui Ma @notyourcockroach)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more