Grenseløs

Fra 20. mai inntar 14 skeive organisasjoner hver sin gamle fengselscelle på Interkulturelt Museum. Sammen med Pride Art kuraterer de sin egen utstilling der de viser ulike nyanser av skeiv kunst og kultur.

I mai og juni kan du oppleve den nye utstillingen Grenseløs på Interkulturelt Museum. De gamle fengselscellene på museet fylles med kunst, filmer, plakater, bilder og intervjuer. Kunstnerkollektivet Pride Art har invitert store deler av det skeive miljøet til å fortelle sine historier gjennom kunsten.

Utstillingsåpning fredag 20. mai kl. 17: Se Facebook-arrangement
Rina Mariann Hansen (Ap), byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, åpner utstillingen. Det blir også kunstneriske innslag og hyggelig stemning.

I utstillingen kan publikum oppleve kunst og installasjoner fra disse organisasjonene:

FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfoldLesber i Dagslys (LeDa)RegnbuefamilierPUST UTGarmeresSkeiv UngdomHIV NorgePasientorganisasjonen for Kjønnsinkongruens (PKI)SalamHelseutvalgetSkeiv VerdenSLM OsloÅpen kirkegruppeSkeivt Kristent Nettverk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more