Bygger skeivt hellig rom

«Pride Art bygger om Jacob kirke i Oslo til festivalen Queer Spirit, som åpner tirsdag 14. februar og står til mandag 20. februar. På dagtid skal skoleklasser få omvisning, og på kveldstid er det konserter, performancer, teaterforestillinger, ritualer og meditasjon med skeive undertoner.

Kirkerådsleder Kristin G. Raaum mener utstillingen er overveldende. – Denne utstillingen har gjort noe med meg personlig, men også med hva den norske kirken skal være for alle i landet. Vi har forstått at det ikke holder bare å si unnskyld for måten kirken har behandlet skeive på i årtier, vi må aktivt handle for å bøte på skadene, sier kirkerådsleder Kristin G. Raaum.»

Les mer fra artikkelen i Blikk: https://blikk.no/pride-art-utstilling/bygger-skeivt-hellig-rom/229293

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more