Vi ønsker Torill velkommen!

Som et ledd i utvikling av Pride Art har styret vedtatt å ansette Torill Pallesen i nyopprettet stilling som daglig leder. Torill er i tillegg til å være sanger og styreleder i Homofonien en person med solid ledererfaring fra blant annet Handelsbanken, Leger Uten Grenser Danmark, Blå Kors Norge og Fri Oslo og Viken. Hun har utdanning innen HR, økonomi og ledelse, og trives aller best i organisasjoner hvor utvikling og mangfold står i høysetet. 

– Hovedgrunnen til at jeg ønsket meg denne stillingen er at jeg er overbevist om at skeiv kunst og kultur har en egen kraft til formidling ved at det berører menneskers følelser, og ikke bare fornuft. Det er en stor ære for meg å kunne bidra til fortsatt kamp for skeives rettigheter og et samfunn som ser verdien av at vi ikke er prikk like – hvor vi faktisk omfavner mangfold. 

– Nå som Pride Art består av så mange mennesker og er så mye mer enn en utstilling under Pride, er fokus på organisasjonsutvikling og langsiktighet avgjørende. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med alle menneskene tilknyttet Pride Art og lære mer om en verden hvor aktivitetene har sitt utgangspunkt i kunst og kultur, sier Torill, som startet i jobben 15. mars.

Siden utstillingen Skape(t) fra Oslo Bymuseum skal settes opp etter påske, er hun allerede i gang som en del av teamet for dette. Vi gleder oss til at Torill skal sette sitt preg på Pride Art!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more