Tid for medlemskap!

Jo flere medlemmer, både kunstnere og våre venner og allierte, jo mer støtte vil det offentlige kunne gi oss og vi kan skape enda mer plass for skeiv kunst og våre fortellinger og budskap.

BLI MEDLEM 🙂
Følg linken under og registrer deg som medlem. Det koster 200 kr.
https://www.deltager.no/event/membership2022

SKEIVT KULTURÅR
I år er det offisielt Skeivt Kulturår, og Pride Art skal være en av de mest fremtredende plattformene for skeiv kunst. Dette er vårt år! Styret planlegger en lang rekke utstillinger gjennom året, i samarbeid med flere av de store museene og små og store gallerier rundt i landet. Medlemmer som har betalt kontingent får beskjed om dette i nyhetsbrev på mail, som kommer hver måned, med mulighet til å engasjere seg og melde seg som kunstner på ulike måter. 

WUNDERKAMMER 2022
Den store «Wunderkammer-festivalen gjentas i 2022 på DOGA som i fjor fra 7. til 16. oktober. I år leier vi også Kulturkirken Jacob deler av festivaltiden. Påmelding til dette er kun for medlemmer, og portalen for påmelding kommer i løpet av våren. Medlemmer vil få beskjed i nyhetsbrev på mail og i den lukkede facebook-siden. 

MEDLEMSFORDELER
I løpet av våren skal vi lage et medlemsprogram hvor dere kan få rabatter f eks, få tilgang til å stille ut og selge kunst på digitalt galleri , være med på gratis workshop og andre fordeler i tillegg til muligheter for å stille ut på arrangementer. 

FØLG med på hjemmesiden som stadig kommer med nye oppdateringer. 

Vi gleder oss til å se dere og jobbe sammen med å skape en av verdens største og fineste arenaer for å oppleve skeiv kunst. 

Alt godt 

Frederick 
Styreleder, på vegne av styret

(Foto: Kristin Linnea Backe)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more